Ocutix 60 kapszula

 Kinek segít?

- Azok, akik hosszú ideig dolgoznak számítógépekkel.

- Éjszakai vezetők

- Degeneratív szembetegségek kockázatának kitett betegek

 

Miben segít?

- A megfelelő szemműködés megelőzéseként

- Védi a szemet a hosszan tartó napozás során.

- Véd a degeneratív szembetegségek ellen

Raktáron (>5 db)
Kód: 173
Márka: Tozax
14 671 Ft
Kategória: E-shop

lutein egy narancsvörös karotinoid pigment, amelyet a növények termelnek, és az étrendben színes gyümölcsökben és zöldségekben található meg. A szervezetben a lutein az egyik domináns pigment, amely a makulában koncentrálódik, a szemnek a központi látásért felelős speciális területén.Az Ocutix étrend-kiegészítő legfeljebb 25 mg luteint tartalmaz.

 

A MAKULÁRIS FOLYADÉKOK EGÉSZSÉGÉNEK TÁMOGATÁSA ÉS A SZABAD GYÖKÖK ELLENI VÉDELEM: A lutein feladata ezekben az érzékeny szövetekben a napsugárzás által okozott szabad gyökökkel szembeni védelem.

A SZEM EGÉSZSÉGÉNEK TÁMOGATÁSA - A lutein és a zeaxantin két karotinoid, amelyek a zöldségekben, növényekben és gyümölcsökben találhatók. A szervezetben a lutein a szemben a retina sárga foltjában található, amely védi a makulát a kék fény és a szabad gyökök okozta oxidatív stressz okozta károsodástól. Mivel a szervezet nem termel karotinoidokat a makulában, a lutein- és zeaxantinbevitel növelésének két módja a diéta és a táplálékkiegészítők.

VÉDELEM A KÉK FÉNY ELLEN - Napjaink modern digitális környezetében a szem csaknem folyamatosan ki van téve az okostelefonok, tabletek, laptopok, televíziók és egyéb digitális képernyők vagy elektronikus berendezések által sugárzott kék fény nagy energiaszintű káros hullámainak. Az Ocutix célzott antioxidánsokat biztosít, hogy táplálja szemét, és segítsen neki a mesterséges digitális fénynek való túlzott kitettség, valamint a környezeti és az életkorral összefüggő látásproblémák leküzdésében.
EGÉSZSÉGES RETINA TÁMOGATÁSA - Az Ocutix 1 kapszulában lévő 25 mg lutein és 1 mg zeaxantin fontos tápanyagot biztosít kifejezetten a retina - a szem hátsó részét borító idegsejtek rétege - egészségének és működésének védelme érdekében. A retina érzékeli a fényt, és jeleket küld az agynak, amelyekből a "látott" vizuális képek keletkeznek.

 

 

Az Ocutix áfonyakivonatot és kandírozófüvet tartalmaz, amely segít fenntartani a szem és a retina működését. Az A-vitamin és a cink hozzájárulnak a szem és a nyálkahártyák normális állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul az A-vitamin normális metabolizmusához és a látás normális állapotának fenntartásához.

 

Az Ocutix luteint és zeaxantint is tartalmaz – növényi színezőanyagokat (karotinoidat). Az emberi testben elsősorban a szem retinájában összpontosulnak. Alutein fontos antioxidáns a szem számára, mivel védi a sejteket (különösen a retinát) a napsugárzás okozta károsodástól, és véd a degeneratív szembetegségek ellen, csökkentve a szürkehályog kockázatát.

 

 

 

Aktív összetevők

1 kapszulában

Lutein

25 mg

Zeaxantin

1 mg

Áfonyabogyó kivonat

40 mg

Szemvidítófű szárának kivonata

30 mg

A-vitamin

105 ug

B1-vitamin

0,21 mg

E-vitamin

1,95 mg

Cink

2,25 mg

Ajánlott adagolás: 1 kapszulát naponta vegyen be egy pohár folyadékkal.

 

Figyelmeztetés: Gyermekek számára nem alkalmas. A meghatározott napi adagot nem szabad túllépni. A táplálékkiegészítőt nem szabad a változatos étrend helyett használni – szeresse önmagát és ne feledkezzen meg a kiegyensúlyozott étrendről és az egészséges életmódról. Szükség esetén a fogyasztás alkalmasságát beszélje meg az orvosával.

Száraz, kisgyermekek elől elzárt helyen, hőtől és közvetlen napfénytől védve tárolja. 

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
A Szerző | 2022.3.11
Rendszeresen szedem, a munkám megköveteli. 12 órát töltök a laptop mögött.
5
I Szerző | 2022.2.25
A számítógépes munkám miatt elővigyázatosságból használom a szememre.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba