Légy egészséges

Hatékony páros a szervezet belső tápellátásához. 10 milliárd élő baktérium rendbe teszi az emésztését és megerősíti az immunitást pl. az antibiotikumok szedése során vagy után – mivel az immunsejtek 80 %-a éppen a belekben található. Kiegészítő a látásfunkció és retina támogatására lutein antioxidáns-tartalommal, amely (nem csak) a szemeiről gondoskodik.

Raktáron (>5 db)
Kód: 206
Márka: Tozax
11 426 Ft
Kategória: E-shop

 Hisbiotix

 Az élő mikroorganizmusokat tartalmazó probiotikus keverék sokoldalúan használható. Különösen antibiotikumok szedésekor hasznos (ideálisan azzal együtt), mivel segít megszüntetni a szedésük negatív következményeit, mint a rosszabb emésztés hasmenés, vagy épp szorulás, felfúvódás stb.

 

Probiotikumokat is tartalmaz:

  • Bifidobacterium infantis
  • Lactobacillus paracasei
  • Lactobacillus rhamnosus
  • Lactobacillus reuteri

 

Ezek az élő mikroorganizmusok a belekben természetesen megtalálhatók, és az immunrendszer és emésztőrendszer fontos részét képezik. Segítik az emésztést, fenntartják a bélflóra egyensúlyát, megakadályozzák a káros baktériumok elszaporodását.

 

Ocutix

 Az Ocutix segít gondoskodni azoknak a személyeknek a szeméről, akik hosszú órákig számítógépen dolgoznak, éjszaka autót vezetnek, vagy más módon fokozottan megerőltetik a szemüket. Továbbá kiváló megelőzésként a degeneratív szembetegségekkel szemben. Áfonya- és szemvidítófő szárának kivonatát tartalmazza, amely segít fenntartani a látás és retina funkcióját. Az A-vitamin és a cink hozzájárulnak a szem és a nyálkahártyák normális állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul az A-vitamin normális metabolizmusához és a látás normális állapotának fenntartásához. 

 

Az Ocutix luteint és zeaxantint is tartalmaz – növényi színezőanyagokat (karotinoidat). Az emberi testben elsősorban a szem retinájában összpontosulnak. A lutein a szem számára fontos antioxidáns, mivel óvja a sejteket (különösen a retináét) a napsugarak általi károsodástól és véd a szem degeneratív megbetegedéseivel szemben, csökkenti a szürke hályog előfordulásának kockázatát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba