Immunitás kapszulában 2+1

3 doboz táplálékkiegészítő az erős szervezetért. A fontos antioxidánsok a béta-glükánok és a vitaminok az egészsége szolgálatában támogatják a szervezet védelmi reakcióit a vírusokkal baktériumokkal és parazitákkal szemben. A 10 milliárd élő baktérium rendbe teszi az emésztését – mivel az immunsejtek 80 %-a éppen a belekben található.

Raktáron (>5 db)
Kód: 221
Márka: Tozax
23 277 Ft
Kategória: Akciós csomagok

A probiotikumok élő mikroorganizmusok amelyekről feltételezzük hogy az elfogyasztásukat vagy a testbe való befecskendezésüket követően kedvezően hatnak az egészségre.

 

 A Hisbiotix élő mikroorganizmusokat tartalmazó keverék, sokoldalú használatra. Segít megszabadulni az emésztési zavaroktól a hasmenéstől vagy épp a szorulástól felfúvódástól stb. Az alábbi 5 törzset tartalmazza:

Bifidobacterium infantis
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus reuteri
Bifidobacterium lactis

 

Mi az a Bifidobacterium infantiső

A Bifidobacterium infantis (B. infantis) egy ""barátságos"" baktériumtörzs. A tejsavbaktériumok egyik típusáról van szó amelyek azonos csoportba tartoznak, mint a Lactobacillus. A szájüregben és a gasztrointesztinális traktusban (GIT) természetesen előfordul. Segít fenntartani az egészséges emésztőrendszert.

Az évek előrehaladtával a baktériumok száma a szervezetben rendszerint csökken. Ez a táplálkozás stressz antibiotikumok szedése egészségi állapot és hasonló okok miatt következhet be. A probiotikumok fogyasztása segíthet megújítani a baktériumokat a szervezetben. A probiotikumok élő baktériumok. Egyes élelmiszerekhez gyógyszerekhez táplálékkiegészítőkhöz és további termékekhez is hozzáadják.

Egyes bizonyítékok arra utalnak hogy a B. infantis probiotikumok szedése segíthet egyes egészségügyi panaszok gyógyításánál.

Mit mond a kutatáső
Amennyiben valamilyen egészségügyi panasszal rendelkezik a B. infantis probiotikum szedése enyhítheti a tüneteit. Például az Alimentary Pharmacology & TherapeuticsTrusted Source lapban publikált összesítő cikk szerint segíthet enyhíteni az irritábilis bél szindróma (IBS) tüneteit. Ha Ön IBS-ben szenved segíthet enyhíteni a hasfájást. Továbbá segíthet enyhíteni a bélgázképződést és a felfúvódást.

A B. infantis probiotikumok néhány további betegség gyógyításánál is hasznosak lehetnek. A Gut Microbes lapban közzétett tanulmány összekapcsolta a B. infantis probiotikumokat a fekélyes vastagbélgyulladásban (colitis ulcerosa), krónikus fáradtság szindrómában és pszoriázisban szenvedő betegek gyulladásszintjének csökkenésével.

A B. infantis probiotikumok szedése további lehetséges előnyeinek megismeréséhez további kutatásokra van szükség.

 

Mi a Lacticaseibacillus paracaseiő

A Lacticaseibacillus paracasei (röviden Lc. paracasei) gram-pozitív homofermentatív tejsavbaktérium fajta amelyet rendszerint a tejtermékek fermentálásánál használnak probiotikus kultúraként. A Lc. paracasei olyan baktérium amely a kommenzalizmus elvén mőködik. Számos emberi környezetben előfordul például az ember emésztőrendszerében és a szájban de a szennyvizekben silótakarmányban és a fentiekben említett tejtermékekben is.

 

Mi a Lactobacillus rhamnosuső
A L. rhamnosus a belekben előforduló baktériumfajta. A Lactobacillus nemzetségbe tartozik amely a laktázenzimet termeli. Ez az enzim a tejtermékekben található cukrot, a laktózt tejsavra bontja le.

Az ebbe a nemzetségbe tartozó baktériumokat mint a L. rhamnosus probiotikusnak tartják.

A probiotikumok élő mikroorganizmusok amelyek fogyasztása kedvezően hathat az egészségre.

A L. rhamnosus hasznosságát tanulmányok százai igazolják.

Ez a baktérium egyedi módon alkalmazkodott a test savas és lúgos környezetében való életmódhoz, valamint rátapadhat a bélfalra és kolonizálhatja. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a L. rhamnosus túlélési esélye nagyobb tehát hosszabb távon hasznos lehet.

Mi a Lactobacillus reuteri (L. reuteri)ő

A lactobacillus reuteri (L. reuteri) egy jól áttanulmányozott probiotikus baktérium amely számtalan emlőst kolonizálhat. Az embernél a L. reuteri a test különböző helyein fordul elő, beleértve a gasztrointesztinális traktust a húgyutakat bőrt és anyatejet is. A L. reuteri mennyisége egyedenként különbözik. A L. reuteri több kedvező hatását feljegyezték. Először is A L. reuteri antimikrobiális molekulákat termelhet mint a szerves savak az etanol és reuterin. Az antimikrobiális aktivitásának köszönhetően a L. reuteri képes meggátolni a patogén mikróbák kolonizációját és átalakítani a gazdatest kommenzális mikroflórájának összetételét. Másodszor A L. reuteri hasznos lehet a gazdatest immunrendszere számára. Például egyes L. reuteri törzsek csökkenthetik a gyulladást elősegítő citokinek termelését, egyúttal támogatják a szabályozó T-sejtek fejlődését és mőködését. Harmadszor A L. reuteri kolonizáció a képességének köszönhetően erősítheti a bél barrier funkcióját és csökkentheti a mikróbák transzlokációját a bél lumenből a szövetekbe. A bél epitheliumán keresztül megvalósuló mikrobiális transzlokációt tartják a gyulladás elindítójának. A L. reuteri kolonizáció növelésével tehát enyhíthetők a gyulladásos megbetegedések beleértve azokat is amelyek a bélben és távoli szövetekben találhatók. Figyelemre méltó hogy a L. reuteri csökkenése az embereknél az utóbbi évtizedekben a gyulladásos megbetegedések növekedésével korrelál azonos időszakot tekintve. A L. reuteri közvetlen szupplementációja vagy prebiotikus modulációja vonzó megelőző és/vagy terápiás út lehet a gyulladásos megbetegedésekkel szemben.

Mi a Bifidobacterium lactis (BB-12)ő

A BB-12®az 1985 óta ismert Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12® baktériumtörzs rövid megnevezése. A BB-12® a legtöbbet tanulmányozott bifidobaktérium. Több, mint 370 tudományos publikációban és több, mint 180 klinikai tanulmányban írták le. A BB-12® nagyon biztonságos probiotikus baktérium amelyet 100 milliárd CFU/nap (a standardtól két nagyságrenddel több) adagokban klinikailag teszteltek anélkül, hogy súlyos nemkívánatos hatásokat tapasztaltak volna. A BB-12® 2 független biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Az egyik az amerikai GRAS - amelyet általánosan biztonságosnak tekintenek, a másik pedig az QPS - vélelmezetten biztonságos, amelyet az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság adott ki.

Számtalan tudományos publikáció és klinikai tanulmány igazolta hogy a BB-12® probiotikus törzs kedvező lehet az egészségre a gasztrointesztinális és immunrendszer terén.

 A BB-12® egészségügyi hatásai: 

Támogatja az emésztést (különösen csecsemőknél)
Csökkentheti a gyomorirritáció kockázatát
Erősítheti az immunreakciót
Csökkentheti a légzőszervi megbetegedések előfordulását
Csökkentheti a csecsemők sírását és ingerlékenységét - csecsemő kólika

  

Összetevők: Burgonyakeményítő hidegenduzzadó keményítő csomósodásgátló anyag: zsírsavak magnéziumsói élő mikroorganizmusok keveréke (Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri) hidroxipropil-metilcellulóz (kapszula).

Összetevők

Aktív összetevők 1 kapszulában

Mikroorganizmusok száma összesen

10 milliárd

Ajánlott adagolás: 1 kapszulát naponta vegyen be egy pohár vízzel.

Figyelmeztetés: Gyermekek számára 11 éves korig nem alkalmas. A meghatározott napi adagot nem szabad túllépni. A táplálékkiegészítőt nem szabad a változatos étrend helyett használni – szeresse önmagát és ne feledkezzen meg a kiegyensúlyozott étrendről és az egészséges életmódról. Szükség esetén a fogyasztás alkalmasságát beszélje meg az orvosával.  

Száraz helyen kisgyermekektől elzárva tárolja hőtől és közvetlen napfénytől óvja.

 

Super Imun

Táplálékkiegészítő béta-glükánokkal, D, C-vitaminnal és a B csoport vitaminjaival

Hozzájárul az immunrendszer normális mőködéséhez. A Super Imun készítmény hatóanyagai nemcsak az immunrendszer megfelelő mőködéséhez hanem a sejtek oxidációs stresszel és teljes túlterheltséggel szembeni védelméhez is hozzájárulnak. Érzékeny és fogékony személyek valamint erőteljesebb fizikai vagy pszichikai terhelésben és stresszben élő személyek számára is alkalmas. 

A béta-glükán egyedi természetes komplex poliszacharid amely képes támogatni a szervezet védelmi reakcióit a baktériumok és paraziták által okozott betegségekkel szemben. Habár a béta-glükán biológiai hatásai már régóta ismertek a tudósok csak a múlt évszázad felétől foglalkoznak velük. És megérte.

A C-vitamin és D-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő mőködéséhez
A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez és a sejtek oxidációs stresszel szembeni védelméhez
A D-vitamin részt vesz a sejtosztódási folyamatokban.

 

A Super Imun fontos antioxidánsokat – béta-glükánokat – tartalmaz, amelyek támogatják a szervezet védelmi reakcióit a vírusokkal baktériumokkal és parazitákkal szemben.

 

A Super Imun C-vitamint D-vitamint és a B csoport vitaminjait (B1, B3, B6 és B12) tartalmazza amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normális mőködéséhez. A niacin (B3-vitamin) vízben oldódó tehát nem halmozódik fel a testben és ezért a táplálékkal megfelelő módon pótolni kell. Fontos a szénhidrátokból való energia felszabadításánál (segít ellenőrizni a vércukorszintet stb.). A hiánya esetén gyomor- és bélpanaszokra kerül sor.

Összetevő

Mennyiség 1 tablettában

Élesztőkivonat

357 mg

  • ebből béta-glükánok

250 mg

C-vitamin

160 mg

Niacin (B3-vitamin)

10 mg

B6-vitamin

1,5 mg 

B1-vitamin

1,0 mg

B12-vitamin

2,0 ug

D-vitamin

25 ug

Ajánlott adagolás: 1 tablettát naponta vegyen be egy pohár folyadékkal.

Figyelmeztetés: Gyermekek számára nem alkalmas. A meghatározott napi adagot nem szabad túllépni. A táplálékkiegészítőt nem szabad a változatos étrend helyett használni – szeresse önmagát és ne feledkezzen meg a kiegyensúlyozott étrendről és az egészséges életmódról. Szükség esetén a fogyasztás alkalmasságát beszélje meg az orvosával.  

Száraz helyen kisgyermekektől elzárva tárolja hőtől és közvetlen napfénytől óvja.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba