Hisbiotix 60 kapszula

Probiotikumok

A probiotikumok mikroszkopikus szervezetek kultúrái amelyek hasznosak a szervezetünk számára. És számos funkciójuk van. Azon kívül hogy segítenek a táplálék emésztésében és feldolgozásában hatással vannak az immunrendszerre inaktiválják a patogén baktériumokat és hasznosak a véralvadásnál.

 

A Hisbiotix 10 milliárd él? baktériumot tartalmazó probiotikum.

A Hisbiotix probiotikum a hisztamin intoleranciábanszenved?k számára is alkalmas.

A Hisbiotix probiotikum a laktóz intoleranciábanszenved?k számára is alkalmas.

 

Kinek segít?

- Felborult baktérium-egyensúllyal rendelkező személyeknek

- Betegeknek bakteriális fertőzésekkel

- Betegeknek bakteriális fertőzésekkel

- Antibiotikumot szedő betegeknek

 

Mivel segít?

- Az egyensúly megújításában a belekben

- Emésztési zavaroknál felfúvódásnál stb.

- Az antibiotikumok szedésének negatív következményeinek eltávolításában

 

 

  

 

 

 

Raktáron (>5 db)
Kód: 167
Márka: Tozax
9 306 Ft
Kategória: Probiotikumok

A probiotikumok élő mikroorganizmusok amelyekről feltételezzük hogy az elfogyasztásukat vagy a testbe való befecskendezésüket követően kedvezően hatnak az egészségre.

 

 A Hisbiotix élő mikroorganizmusokat tartalmazó keverék, sokoldalú használatra. Segít megszabadulni az emésztési zavaroktól a hasmenéstől vagy épp a szorulástól felfúvódástól stb. Az alábbi 5 törzset tartalmazza:

Bifidobacterium infantis
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus reuteri
Bifidobacterium lactis

 

Mi az a Bifidobacterium infantiső

A Bifidobacterium infantis (B. infantis) egy ""barátságos"" baktériumtörzs. A tejsavbaktériumok egyik típusáról van szó amelyek azonos csoportba tartoznak, mint a Lactobacillus. A szájüregben és a gasztrointesztinális traktusban (GIT) természetesen előfordul. Segít fenntartani az egészséges emésztőrendszert.

Az évek előrehaladtával a baktériumok száma a szervezetben rendszerint csökken. Ez a táplálkozás stressz antibiotikumok szedése egészségi állapot és hasonló okok miatt következhet be. A probiotikumok fogyasztása segíthet megújítani a baktériumokat a szervezetben. A probiotikumok élő baktériumok. Egyes élelmiszerekhez gyógyszerekhez táplálékkiegészítőkhöz és további termékekhez is hozzáadják.

Egyes bizonyítékok arra utalnak hogy a B. infantis probiotikumok szedése segíthet egyes egészségügyi panaszok gyógyításánál.

Mit mond a kutatáső
Amennyiben valamilyen egészségügyi panasszal rendelkezik a B. infantis probiotikum szedése enyhítheti a tüneteit. Például az Alimentary Pharmacology & TherapeuticsTrusted Source lapban publikált összesítő cikk szerint segíthet enyhíteni az irritábilis bél szindróma (IBS) tüneteit. Ha Ön IBS-ben szenved segíthet enyhíteni a hasfájást. Továbbá segíthet enyhíteni a bélgázképződést és a felfúvódást.

A B. infantis probiotikumok néhány további betegség gyógyításánál is hasznosak lehetnek. A Gut Microbes lapban közzétett tanulmány összekapcsolta a B. infantis probiotikumokat a fekélyes vastagbélgyulladásban (colitis ulcerosa), krónikus fáradtság szindrómában és pszoriázisban szenvedő betegek gyulladásszintjének csökkenésével.

A B. infantis probiotikumok szedése további lehetséges előnyeinek megismeréséhez további kutatásokra van szükség.

 

Mi a Lacticaseibacillus paracaseiő

A Lacticaseibacillus paracasei (röviden Lc. paracasei) gram-pozitív homofermentatív tejsavbaktérium fajta amelyet rendszerint a tejtermékek fermentálásánál használnak probiotikus kultúraként. A Lc. paracasei olyan baktérium amely a kommenzalizmus elvén mőködik. Számos emberi környezetben előfordul például az ember emésztőrendszerében és a szájban de a szennyvizekben silótakarmányban és a fentiekben említett tejtermékekben is.

 

Mi a Lactobacillus rhamnosuső
A L. rhamnosus a belekben előforduló baktériumfajta. A Lactobacillus nemzetségbe tartozik amely a laktázenzimet termeli. Ez az enzim a tejtermékekben található cukrot, a laktózt tejsavra bontja le.

Az ebbe a nemzetségbe tartozó baktériumokat mint a L. rhamnosus probiotikusnak tartják.

A probiotikumok élő mikroorganizmusok amelyek fogyasztása kedvezően hathat az egészségre.

A L. rhamnosus hasznosságát tanulmányok százai igazolják.

Ez a baktérium egyedi módon alkalmazkodott a test savas és lúgos környezetében való életmódhoz, valamint rátapadhat a bélfalra és kolonizálhatja. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a L. rhamnosus túlélési esélye nagyobb tehát hosszabb távon hasznos lehet.

Mi a Lactobacillus reuteri (L. reuteri)ő

A lactobacillus reuteri (L. reuteri) egy jól áttanulmányozott probiotikus baktérium amely számtalan emlőst kolonizálhat. Az embernél a L. reuteri a test különböző helyein fordul elő, beleértve a gasztrointesztinális traktust a húgyutakat bőrt és anyatejet is. A L. reuteri mennyisége egyedenként különbözik. A L. reuteri több kedvező hatását feljegyezték. Először is A L. reuteri antimikrobiális molekulákat termelhet mint a szerves savak az etanol és reuterin. Az antimikrobiális aktivitásának köszönhetően a L. reuteri képes meggátolni a patogén mikróbák kolonizációját és átalakítani a gazdatest kommenzális mikroflórájának összetételét. Másodszor A L. reuteri hasznos lehet a gazdatest immunrendszere számára. Például egyes L. reuteri törzsek csökkenthetik a gyulladást elősegítő citokinek termelését, egyúttal támogatják a szabályozó T-sejtek fejlődését és mőködését. Harmadszor A L. reuteri kolonizáció a képességének köszönhetően erősítheti a bél barrier funkcióját és csökkentheti a mikróbák transzlokációját a bél lumenből a szövetekbe. A bél epitheliumán keresztül megvalósuló mikrobiális transzlokációt tartják a gyulladás elindítójának. A L. reuteri kolonizáció növelésével tehát enyhíthetők a gyulladásos megbetegedések beleértve azokat is amelyek a bélben és távoli szövetekben találhatók. Figyelemre méltó hogy a L. reuteri csökkenése az embereknél az utóbbi évtizedekben a gyulladásos megbetegedések növekedésével korrelál azonos időszakot tekintve. A L. reuteri közvetlen szupplementációja vagy prebiotikus modulációja vonzó megelőző és/vagy terápiás út lehet a gyulladásos megbetegedésekkel szemben.

Mi a Bifidobacterium lactis (BB-12)ő

A BB-12®az 1985 óta ismert Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12® baktériumtörzs rövid megnevezése. A BB-12® a legtöbbet tanulmányozott bifidobaktérium. Több, mint 370 tudományos publikációban és több, mint 180 klinikai tanulmányban írták le. A BB-12® nagyon biztonságos probiotikus baktérium amelyet 100 milliárd CFU/nap (a standardtól két nagyságrenddel több) adagokban klinikailag teszteltek anélkül, hogy súlyos nemkívánatos hatásokat tapasztaltak volna. A BB-12® 2 független biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik. Az egyik az amerikai GRAS - amelyet általánosan biztonságosnak tekintenek, a másik pedig az QPS - vélelmezetten biztonságos, amelyet az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság adott ki.

Számtalan tudományos publikáció és klinikai tanulmány igazolta hogy a BB-12® probiotikus törzs kedvező lehet az egészségre a gasztrointesztinális és immunrendszer terén.

 A BB-12® egészségügyi hatásai: 

Támogatja az emésztést (különösen csecsemőknél)
Csökkentheti a gyomorirritáció kockázatát
Erősítheti az immunreakciót
Csökkentheti a légzőszervi megbetegedések előfordulását
Csökkentheti a csecsemők sírását és ingerlékenységét - csecsemő kólika
Javíthatja a bőr minőségét

 

Összetevők: Burgonyakeményítő hidegenduzzadó keményítő csomósodásgátló anyag: zsírsavak magnéziumsói élő mikroorganizmusok keveréke (Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri) hidroxipropil-metilcellulóz (kapszula).

Összetevők:

Aktív összetevők 1 kapszulában

Mikroorganizmusok száma összesen

10 milliard

Ajánlott adagolás: 1 kapszulát naponta vegyen be egy pohár vízzel.

 

Figyelmeztetés: Gyermekek számára 11 éves korig nem alkalmas. A meghatározott napi adagot nem szabad túllépni. A táplálékkiegészítőt nem szabad a változatos étrend helyett használni – szeresse önmagát és ne feledkezzen meg a kiegyensúlyozott étrendről és az egészséges életmódról. Szükség esetén a fogyasztás alkalmasságát beszélje meg az orvosával.  

Száraz helyen kisgyermekektől elzárva tárolja hőtől és közvetlen napfénytől óvja.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
K Szerző | 2022.3.11
Segített a gyomorproblémákon.
5
L Szerző | 2022.2.25
A gyógyszert gasztroentrológia miatt ajánlották nekem, amikor kemény antibiotikumokat szedtem. Ajánlom.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vissza a boltba