Coloxio fiatalság elixír, az ízületek, a haj, a körmök és a bőr tápláléka

Coloxio fiatalság elixír, az ízületek, a haj, a körmök és a bőr tápláléka

2021.6.25.

zanet18 

 

A krémekben lévő kollagén és hialuronsav csak korlátozottan hatol be a bőrbe. Ezért jutassa be belülről a testébe– regenerálja és megfiatalítja a bőrt, táplálja a hajat és a körmöket. Tökéletes megelőzés nemcsak a bőr öregedése ellen.

A kollagén aranyat ér a fiatalság és a szépség megőrzésére szolgáló készítmények között. Melyik formája és típusa a leghatékonyabb? Igenis számít. Beszéljük át egy kicsit.

A kollagén csodálatos hatásai

Megközelítőleg 30 féle kollagén van a testünkben! A sejtek kötőanyaga. Jót tesz a porcoknak, az inaknak, az ízületeknek. Csodálatos módon hat a bőrre, a hajra, az erekre, sőt a szaruhártyára, a fogakra és a körmökre is. 

Miért érdemes a kollagént étrend-kiegészítőkkel pótolni?

A szervezet önmaga is kollagént termel, de az élet folyamán ez a fontos képesség fokozatosan csökken (körülbelül 1,5 százalékkal évente). Már a 20. életév betöltése után jelentősen veszítünk ebből a képességünkből, harminc éves korunk után megjelennek az első ráncok, később fájni kezdenek az ízületek, fáradékonyabbak leszünk, sebeink lassabban gyógyulnak. Ahogy az életkor előrehaladtával a kollagén szálak elvékonyodnak, a bőr természetes rugalmassága megszűnik, kiszárad, hervadni kezd, a ráncok pedig gyarapodnak.

A megoldás az, hogy kívülről segítsük a testünket –  minőséges táplálék-kiegészítők általi kollagén ellátással.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kollagénes étrend-kiegészítőt?

Érdeklődjön, hogy milyen formában van jelen a termékben a kollagén. A hidrolizált kollagén, vagy kollagén peptidek jobban felszívódnak a szervezetben, azaz hatékonyabbak. Ezért minden Tozax kollagénes étrend-kiegészítőnk  hidrolizált kollagén peptideket tartalmaz. 

Ahhoz, hogy a kollagén elérje hatását, nagyobb adag kell – legalább 3 000 mg naponta. A kutatások azt is kimutatták, hogy a kollagénes étrend-kiegészítőkben található egyéb ásványi anyagok és hatóanyagok tovább fokozzák a kollagén hatásait. 

Például a C-vitamin hatékony antioxidáns, javítja az immunitást és az általános állapotot. Ezenkívül hozzájárul a normál kollagén termeléshez,  így a kollagén peptidek és a C-vitamin kombinációja valóban hatékony duó!

A  hialuronsavról már egész beauty regényeket írtak. Nagymennyiségű vizet képes megkötni, így megakadályozza a bőr kiszáradását és öregedését. 

Coloxio Gold, kollagénnel dúsított arany termék

Kollagénes étrend-kiegészítők használatával jelentősen lelassíthatjuk a bőr öregedését. Egy komplex kollagénkészítményt? Ne keresse tovább, megtalálta!

Coloxio_Gold_s_odrazompsd_1_

Vissza a boltba