Adatvedelmi nyilatkozat

Általános információ:

A következő nyilatkozatokat a weboldalon az alábbiak szerint kell elhelyezni: a jelölőnégyzeteket nem lehet előre bejelölni, a felhasználóknak minden esetben joguk van egyedileg bejelölni őket. Minden nyilatkozatot minden helyen fel kell tüntetni, például, ha a felhasználók több helyen is feliratkozhatnak hírlevelekre, a hírlevelekre vonatkozó nyilatkozatoknak minden lehetőségnél ott kell lenniük.

Az aláhúzott szavaknak hivatkozásokként (link) kell működniük, amelyek a megadott jelentésű dokumentumokhoz mutatnak.

 

 

1./ Adatkezelési információk és Általános Szerződési Feltételek nyilatkozat a megrendelés leadása előtt, a rendelési folyamat végén. Az adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztató szöveget egyszerűen oda kell írni (nem kell „bepipálni”!) Csak az Általános Szerződési Feltételek elfogadásáról szóló nyilatkozatot kell elfogadni (jelölőnégyzettel).:

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés során megadott személyes adatait kizárólag a megrendelés nyomán létrejövő szerződés teljesítése céljából, az ahhoz szükséges mértékben kezeljük. Az adatkezelési folyamatainkról és az azzal kapcsolatosan Önt megillető jogosultságokról adatkezelési tájékoztatónkban olvashat részletesen.

□ Kijelentem, hogy az ÁSZF-et elolvastam és elfogadom, tudomásul vettem, hogy a megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár. A megrendelés adatait ellenőriztem, azok egyeznek a vásárlási szándékommal.

 

2./ Adatkezelési és Általános Szerződési Feltételek nyilatkozat a regisztrációhoz:

□ Kijelentem, hogy az ÁSZF-et elolvastam és elfogadom. A megadott adataim a valóságnak megfelelnek.

□ Hozzájárulok, hogy a(z) Laverna Trade a fenti adatlapon általam megadott személyes adataim és elérhetőségeim a jelen webhelyen történő regisztráció céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót  elolvastam, megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Abban az esetben, ha a regisztráció a megrendelés folyamán is lehetséges: az utóbbi adatkezelési nyilatkozatot is fel kell tüntetni, ahol a felhasználóknak lehetőségük van bejelölni, hogy a megrendelés során regisztrálni is szeretnének. Ebben az esetben nem csak a nyilatkozat elhelyezése javasolt, hanem egyértelműen jelezze a jelölőnégyzet funkcióját, pl. ’REGISZTRÁLNI AKAROK’ .... és ezt kövesse a nyilatkozat.

.

3./ Adatkezelési nyilatkozat üzenetek küldéséhez az üzenetküldő platformon („Kapcsolatfelvételi űrlap”):

□ Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott adataim a(z) Laverna Trade az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

 

4./ Adatkezelési nyilatkozat a hírlevélre való feliratkozáshoz:

(Figyelem! A hírlevélre való feliratkozás lehetőségét külön kell biztosítani - külön nyilatkozattal, külön jelölőnégyzet mellett -, amelyek nem kapcsolhatók össze a webhely más típusú felhasználásával - például megrendeléssel, üzenetek küldésével, regisztrációval stb. )

□ Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával a(z) Laverna Trade részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a boltba